Κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος από Ουρανούπολη και Όρμο Παναγίας

Η Athos Sea Cruises εδώ και 65 χρόνια ταξιδεύει στις θάλασσες του Σιγγιτικού κόλπου, προσεγγίζοντας τη χερσόνησο του Άθω με εκατοντάδες επισκέπτες από όλο το κόσμο. Η Αθωνική πολιτεία, με 1000 και πλέον χρόνια ιστορίας ξεδιπλώνεται σε κάθε επισκέπτη με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τη σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά. Το Άγιο Όρος αποτελεί το δεύτερο πιο σημαντικό προσκύνημα της Ορθοδόξου εκκλησίας μετά τους Αγίους Τόπους.

 

Η Athos Sea Cruises με σεβασμό, με μια παράδοση 65 χρόνων η οποία περνάει από γενιά σε γενιά, με ασφάλεια, έχοντας το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο πλοίων προσφέρει καθημερινά από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο κρουαζιέρες στο Άγιο Όρος. Η κρουαζιέρα ξεκινάει από Ουρανούπολη και από Όρμο Παναγίας, περιλαμβάνει ξενάγηση σε 8 γλώσσες, με σύγχρονες ανέσεις στα καινούρια πλοία. Προσφέρει κιάλια για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τη λεπτομέρεια ή ταμπλέτα με ακουστικά για μια πιο ιδιωτική ξενάγηση των μοναστηριών του Αγίου Όρους.

 

Ο καπετάνιος, το πλήρωμα, η διοίκηση της Athos Sea Cruises ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη και δεσμεύονται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Share this article

Recent posts